avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Obligatii dupa infiintare SRL - D (Debutant)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Obligatii dupa infiintare SRL - D (Debutant)

In urma cu 2 luni de zile am deschis un SRL-D la registru. Din pacate, planurile au luat-o un pic razna si firma a ramas fara activitate, ceea ce se intampla si in continuare.

Care sunt obligatiile in cazul unui SRL-D care nu desfasoara activitate si care nu a desfasurat niciodata pana in prezent? In acest caz mai trebuie facuta contabilitatea, trebuie mers la ANAF, trebuie angajat un contabil? Chiar nu stiu ce trebuie sa fac si vreau sa fiu in legalitate cu tot ce trebuie. Ce e de facut?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
ContSters435549, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:09, 8 Septembrie 2017
Ar trebui sa va adresati unui contabil. Contabilitatea trebuie condusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d - totul despre..... mikas mikas M-am hotarat sa infiintez un SRL-D . Cum scriam intr-un alt subiect, activitatile sunt de tipul after-school. De la primul pas m-am confruntat cu un noian de ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare bob02008 bob02008 Buna ziua. Astazi mi sa eliberat certificatul de Inregistrare al unui SRL-D. As dori sa aflu si eu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i fac. Am ... (vezi toată discuția)
Costuri onrc privind suspendarea sau dizolvarea firmei! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT :-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru ... (vezi toată discuția)