avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare comisie de disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare comisie de disciplina

În cazul în care s-a depus la Parchet,o plangere penala impotriva unui functionar public de executie din cadrul unei institutii publice din administratia publica locala care a depus anterior plangerii penale referat catre comisia de disciplina din cadrul institutiei publice din care face parte impotriva functionarilor publici care au depus anterior plangere penala pentru abuz in serviciu,cercetarea comisiei de disciplina se suspenda pana la definitivarea cercaetarilor privind plangerea penala,impotriva persoanei care a depus referatul respectiv catre comisia de disciplina?

Alte discuții în legătură

Suspendarea mandatului membrilor comisiei de disciplinã Filip Alexandru Filip Alexandru La ce se refera mai exact, art.13 (1) lit.e din HG 1344/2007. (1)Mandatul de membru al comisiei de disciplină se suspendă în cazul în care: a)soţul, ... (vezi toată discuția)
Magistratii raspund penal pentru abuz in serviciu? _Alin_ _Alin_ Zilele trecute am asistat la o discutie cu prietenii mei, discutand despre sistemul justitiar, discutand despre tot ce se intampla cu justitia din Romania. ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala danutza2000 danutza2000 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta urmatoarei spete: - ca administrator de S.R.L, am depus o plangere penala in temeiul art.246 cod ... (vezi toată discuția)