avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate si pasaport expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate si pasaport expirat

Buna ziua tuturor! Am o mare problema, ieri am facut 18 ani si mi-a expirat buletinul,sunt in Italia.. din pacate luna trecuta mi-a expirat si pasaportul.. joi trebuie sa ma duc in Ro , si din pacate nu am cand sa fac documentele.. Vin cu avionul.. doar ca compania este Wizzair si se spune ca controleaza,voi ce credeti?? Va rog sa imi raspundeti daca ati avut experienta,sau stiti, mai mult.. E urgent..
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
Silvia Andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:52, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in orice aeroport se controleaza identitatea calatorilor. e o chestie de securitate.
dar va puteti face un pasaport in regim de urgenta (24 ore) la ambasada sau un consulat mai apropiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata  e i e i Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca si cum sotul poate intra in tara, din Italia, cu cartea de identitate expirata din data de 18 mai 2016. El are un buletin ... (vezi toată discuția)