Buna seara. Bunica mea din partea tatalui i-a facut act de vanzare-cumparare tatalui meu pe casa parinteasca. Unchiul meu, fratele tatalui a renuntat prin semnatura la notar la dreptul lui de mostenire. Au verisorii mei primari vreun drept asupra acestui imobil? Mentionez ca tatal meu la randul sau mi-a facut act de donatie asupra acestei case. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna seara,
A renuntat la momentul dezbaterii succesiunii sau inainte?
Nu exista renuntare inainte.
Daca unchiul a fost renuntator nici descendentii lui nu au drept de mostenire la ce s=a renuntat!
Buna dimineata. Dupa moartea bunicului s-a facut impartirea intre bunica paterna si cei doi frati(tatal si unchiului) dupa care la randul ei bubica a facut act de vanzare cumparare pentru tatal meu . La acel moment unchiul a renuntat. Iar bunica e inca in viata.
Nu a renuntat la nimic, nu se poate renunta. A fost de acprd cu donatia, ceesa ce inseamna altceva. In plus, unchiul deja are o parte mostenita de la bunicul.
Copiii unchiului vor avea dreptul la averea acestuia la momentul decesului sau.
Cedare mostenire
44axa
Buna ziua,
Am o problema in legarura cu cedarea unei parti dintr-o mostenire.
La vatra bunicilor paterni a ramas un frate de al tatalui meu care la randul ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Panici Doinita
In anul 2006 tatăl si unchiul meu au făcut succesiunea dupa bunica mea.A fost împărțit doar pământul extravilan in mod egal. Casa părintească cu ... (vezi toată discuția)