avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie Revisal

Buna ziua,

Am inregistrat pe 31 august o modificare de functie si salariu cu data de 1 septembrie. Pe 1 septembrie am inregistrat o corectie a salariului eu inversand persoanele. Eu pot depune astazi o noua corectie a salariului cu data de 1 septembrie ? care din diverse motive nu a fost calculat corect si dorim sa beneficieze de aceleasi drepturi ca toti salariatii.

multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ionbar , utilizator 12:14, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face o noua corectie in REVISAL.
multumesc! am evitat intotdeauna sa fac corectii si nu stiam dc pot depune o a doua corectie pt aceeasi persoana la distanta de 3 zile. desi spune ca se face corectie la data descoperirii erorii nu as fi vrut sa gresesc date fiind noile date de inregistrare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede un numar limita de corectii care se pot efectua in REVISAL.
multumesc frumos pt confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapoart per salariat - revisal 506 Elssa Elssa Buna ziua, Astazi am operat in Revisal prelungirea unui contract durata determinata. Initial contractul a fost incheiat astfel: data inceput 18.07.2011 data ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca pt motive diciplinare mimiimp mimiimp o persoana X depune la data de 8 iunie demisia de la firma unde lucreaza, dar nu primeste nr de inregistrare penttru ea. La data de 3 iulie, anunta firma ca ... (vezi toată discuția)