avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru sustinerea familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru sustinerea familiei

As dori sa stiu daca o mama singura, fara venituri, poate beneficia de Alocatie pentru sustinerea familiei pentru cei doi copii minori in varsta de 1, respectiv 3 ani si care prin urmare nu sunt scolari. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 6 Septembrie 2017
Alocaţia pentru susţinerea familiei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul pentru alocatia copilului elena83 elena83 buna ziua. as dori sa stiu daca este normal sa nu primesc supliment de alocatie pt cei doi copii pe care ii am, minori, venitul pe membru de familie fiind 200 ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere familie monoparentala anna_anna anna_anna Buna seara! Sunt o mama ce îmi cresc singura cei doi copii. Fostul sot plateste pensie de întretinere. Nu se implica in niciun fel, decat cu aceasta pensie. ... (vezi toată discuția)
Alocatie sustinerea familiei mama singura daia ileana daia ileana Intrebarea mea este : are dreptul la alocatie pentru sustinerea familiei o mama care are 2 copii minori ( prescolari), care se afla in urmatoarea situatie; ... (vezi toată discuția)