avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achiziție mașina sh din Ungaria persoana fizica
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achiziție mașina sh din Ungaria persoana fizica

Buna ziua. Doresc sa achiziționez o mașina sh din Ungaria adusă din Germania dar neînmatriculată in Ungaria. 5 întrebări:
1. Mașina costa 15000€, suma trebuie declarată la vama?
2. Plata se face Cash sau prin cont bancar? ( cumpărătorul și vânzătorul sunt persoane fizice)
3. Este suficient un formular tipizat de vânzare cumpărare între noi 2?
4. Suma ce apare pe contractul de vânzare cumpărare poate fi mai mică?
5. Contractul de vânzare cumpărare trebuie înregistrat undeva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere situatia juridica atentie sporita la documentele care insotesc vehiculul
Suma care urmeaza sa fie declarata este suma consemnata in documentul de achizitie vehicul
Documentul de achizitie vehicul ar trebui incheiat direct cu proprietarul din CIV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Problema fiscal AlinMR AlinMR Pe data de 10.01 am facut cu cineva un act de vanzare cumparare pentru o masina, iar dupa ce am semnat a zis ca imi da masina dupa ce scoate fiscalul si ... (vezi toată discuția)
Rar mi-a blocat masina in sistemul rar costescuciprian costescuciprian Buna ziua am fost sa fac itp la masina si surpriza masina e blocata in sistemul rar am fost la rar sa vad care este traba de ce au blocato si miau spus ca este ... (vezi toată discuția)