avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Problema fiscal
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Problema fiscal

Pe data de 10.01 am facut cu cineva un act de vanzare cumparare pentru o masina, iar dupa ce am semnat a zis ca imi da masina dupa ce scoate fiscalul si atunci ii dau si banii. Daca el ma intarzie sau pateste masina ceva si nu vreau sa o mai cumpar , si el scoate totusi fiscalul, care ar fi riscurile mele? Practic, el ar circula cu masina in continuare dar ar aparea ca fiind neinmatriculata de mine. Sau ma insel ?
Cel mai recent răspuns: AlinMR , utilizator 14:14, 12 Februarie 2018
Ce fel de document de achizitie vehicul ati incheiat in lipsa certificatului fiscal,document care este obligatoriu de depus de catre vanzator la perfectarea documentelor de tranzactionare drept de proprietate asupra vehiculului ?
Am incheiat doar un act de vanzare cumparare, dupa care cel care vindea masina a zis ca imi da masina dupa ce imi da si fiscalul si atunci ii dau si banii. Intre timp a zis ca nu-mi mai da fiscalul si nici eu nu mai iau masina.Actele auto sunt nule?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Marian Sarivan Marian Sarivan Buna ziua , am si eu o problema nu am koufetragv (comtractul de vanzare cumparare nemtesc intre baiatul de la care am luat masina si am inteles ca o sa mi l ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)