avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Galagie la constructie vecinii de 8 luni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Galagie la constructie vecinii de 8 luni

Buna ziua, de 8 luni de zile, vecinii mei(nu in curte, dar perete cu noi) renoveaza o casa. In fiecare zi de la 8 dimineata pana la 18 se lucreaza in continuu. Este un zgomot insuportabil, praf, mizerie.

Este posibil sa facem ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:08, 7 Septembrie 2017
Puteti sesiza organele de politie, urmand ca acestia sa aplice sanctiuni contraventionale, fapta fiind prevazuta de art 2, pct. 25 din Lg. nr. 61/1991 R. De preferat ar fi (parerea mea personala) sa discutati cu vecinii sa ajungeti la o intelegere. O zi buna!
Incercati initial solutionare amiabila
In caz de reticenta/refuz din partea vecinilor puteti sesiza oficial politia teritoriala
Ar trebui sa faca liniste o ora la pranz, cf. legii si sa faca ceva curatenie zilnic. In rest,mai nimic.
Nu stiu daca e bloc de locuinte sau casa la curte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul isi renoveaza appartamentul kogeac kogeac Buna Ziua, De cateva zile am si eu o problema apparent mica, Vecinul din scara alaturata sa decis sa isi renoveze appartementul, nimic anormal, cum ... (vezi toată discuția)
Nivel zgomot la bloc utilizator1902 utilizator1902 Buna ziua! De cam o luna am niste vecini noi deasupra care s-au apucat sa renoveze. Renoveaza chiar si 10 ore pe zi... Nu incalca orele de liniste, dar in ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice la bloc pe timpul noptii accanao accanao Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoare situatie: locuiesc la bloc, iar vecina de la etajul de deasupra isi incepe programul de ... (vezi toată discuția)