avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie copil

Buna ziua!
Va rog sa -mi spuneti cum poate fi transferta alocatia de la un parinte la altu in caz de divort .Copilul este incredintat tatalui iar mama ridica in continuare alocatia .Unde trebuie sa mearga si ce acte trebuie sa duca ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 6 Septembrie 2017
Se va depune o Cerere pentru schimbarea reprezentantului legal beneficiar de alocaţie la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Documente necesare: copie BI/CI reprezentant legal vechi şi reprezentant legal nou şi copii CN ale copiilor.
Pentru schimbarea reprezentantului legal în urma divorţului se ataşează copie după sentinţa care atestă încredinţarea minorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare jianuromica jianuromica Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)