Ma numesc Elena Tescaru, din Constanta.
Am lucrat la SNC din 2/10/1978 pana in 1/05/1979 la Sectia a II a Mecanica la atelierul de Strungarie, avand functia de Practicant Strungar.
Intrebarea mea este:
- Am beneficiat de Grupa a-II-a de ramura in aceasta perioada?
Buna ziua, in carnetul de munca este incrisa doar perioada lucrata. Va voi da rapunsul primit de la Resurse Umane de la Santierul Naval Constanta: primul ( In perioada lucrata in SNC , 02.10.1978 – 01.05.1979, avand calitatea de practicant, nu beneficiati de incadrare in grupa de munca, doar de vechime in munca(stagiu cotizare); al doilea (Referitor la solicitarea dvs, privind incadrarea in grupa de munca, va facem cunoscut ca recunoasterea perioadei , cat timp a fost urmata o forma de pregatire profesionala, revine Casei judetene de Pensii, care justifica perioada de pregatire ca elev, una prin care persoana desfasoara stagiul de pregatire in vederea invatarii la locul de munca.) Menionez ca am fost angajata dupa ce am absolvit liceul, Am lucrat 2 schimburi in aceleasi conditii ca si ceilalti muncitori. Va multumesc!
Buna ziua, pot sa va spun ca nici pentru celelalte locuri de munca nu au fost facute nici un fel de mentiuni in carnetul de munca, Am obtinut adeverinte care au specificat grupa de munca. Eu as fi vrut sa stiu legea care spune ca un practicant nu are dreptul la grupa de munca. Multumesc!