avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Un practicant strungar, poate beneficia de grupa II?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Un practicant strungar, poate beneficia de grupa II?

Dupa absolvirea Liceului de Matematica-Fizica nr.1, am fost angajata in Santierul Naval Constanta la Sectia II Mecanica, practicant strungar, unde am lucrat timp de 7 luni, in 2 schimburi. Pot sa beneficiez de grupa II de ramura pentru aceasta perioada? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Tescaru , utilizator 15:50, 18 Aprilie 2019
Ati semnat un c.i.m. ?
Multumesc, sincera sa fiu nu-mi aduc aminte.
Incercati sa obtineti o adeverinta de la S.N. Constanta si vedeti sa raspunsprimiti.
Puteti beneficia de grupa de munca numai in conditiile in care ati lucrat la un loc de munca/ post de lucru/ meserie incadrat(a) cu avizul ITM in grupa de munca si daca angajatorul v-a nominalizat in perioada respectiva ca beneficiar de grupa de munca.
Multumesc, voi cerceta!

Alte discuții în legătură

Adeverință grupa a ii-a de munca Elena Tescaru Elena Tescaru Am lucrat la Santierul Naval Constanta dupa absolvirea liceului, de la data de 2/10/1978 pana la data de 1/05/1979, in Sectia a-II-a Mecanica la Strungarie, ca ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca Elena Tescaru Elena Tescaru Ma numesc Elena Tescaru, din Constanta. Am lucrat la SNC din 2/10/1978 pana in 1/05/1979 la Sectia a II a Mecanica la atelierul de Strungarie, avand ... (vezi toată discuția)
Sporuri si grupa de munca iliada1 iliada1 Am lucrat la I.M.M.U.M.(Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier)Baia-Mare din anul 1984 pina in anul 1991 ca si strungar .In acea perioada lucram in ... (vezi toată discuția)