avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverință Grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverință Grupa a II-a de munca

Am lucrat la Santierul Naval Constanta dupa absolvirea liceului, de la data de 2/10/1978 pana la data de 1/05/1979, in Sectia a-II-a Mecanica la Strungarie, ca practicant strungar. Am lucrat 2 schimburi, de zi si de dupa amiaza in aceleasi conditii cu toti muncitorii de acolo. Am contactat Serviciul Resurse Umane de la Santier in 2016, intreband daca am dreptul la adeverinta de Grupa aII-a. Mi s-a raspuns ca nu ma incadrez, pentru ca am fost practicant. Va rog sa imi spuneti daca am dreptul sau nu, si care este legea care sustine acest lucru. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Grupa ii de munca Elena Tescaru Elena Tescaru Ma numesc Elena Tescaru, din Constanta. Am lucrat la SNC din 2/10/1978 pana in 1/05/1979 la Sectia a II a Mecanica la atelierul de Strungarie, avand ... (vezi toată discuția)
Un practicant strungar, poate beneficia de grupa ii? Elena Tescaru Elena Tescaru Dupa absolvirea Liceului de Matematica-Fizica nr.1, am fost angajata in Santierul Naval Constanta la Sectia II Mecanica, practicant strungar, unde am lucrat ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar colispetre07@gmail.com colispetre07@gmail.com La data de 10.08.1989, dupa terminarea liceului, m-am angajat in Santierul naval Mangalia. La data de 21.09.1989 am fost incorporat conf. art. 72 din Codul ... (vezi toată discuția)