avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj

Bună ziua,
Aș dori să știu, vă rog, dacă, în condițiile în care am așteptat o adeverință necesară întocmirii dosarului pentru indemnizația de șomaj, mai mult de o lună de zile - de pe data de 01.08.2017, până pe data de 02.09.2017,mai pot beneficia de ajutorul de șomaj, având în vedere că pe data de 01.09.207 am început serviciul . Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Penelopa10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Penelopa10 , utilizator 22:39, 14 Septembrie 2017
Indemnizatia de somaj nu se poate cumula cu salariul.

... mai pot beneficia de ajutorul de șomaj, având în vedere că pe data de 01.09.207 am început serviciul ..

Vă mulțumesc pentru răspuns, domnule Cornel Vasile.
Am solicitat indemnizația de șomaj pe luna anterioară celei în care am început să lucrez, (perioadă în care nu am lucrat), și nu atât banii ar fi contat, cât continuitatea la vechime, desigur indemnizația ca și calitatea de șomer ar fi încetat pe luna în curs, începând cu data de 01.09.2017. Vă mulțumesc!
Indemnizatia o primiti pana la data inceperii activitatii.
Mulțumesc! Ideea este că nu am reusit să depun actele înainte de data începerii activității. :) ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj geny70 geny70 Raportul meu de munca cu angajatorul a incetat in conformitate cu prevederile art.65/1( cu alte cuvinte am fost disponibilizata). Mentionez ca am avut CIM pe ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Jeflea Jeflea Daca tatal este in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si nu solicita cu 60 zile inainte sa reia activitatea la locul de munca pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la un curs de reconversie inceput prin intermediul ajofm VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va rog am o nelamurire si astept un raspuns cu toata seriozitatea la urmatoarea problema : Am fost somera ( ultima viza a fost in luna decembrie 2010), din ... (vezi toată discuția)