avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa procedez să fie legal dar și avantajos pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa procedez să fie legal dar și avantajos pentru firmă?

Doresc să înființez SRL să fac Uber. Am 2 prieteni care vor și ei să facă Uber pe firma mea. Cum este mai avantajos? Dorim să plătim cât mai puțin taxe către stat. 2 avem contract de muncă cu 8 h în altă parte, 1 nu are. E obligatoriu sa le fac contract de muncă? Câte ore? E legal și avantajos contract de colaborare /prestări servicii /contract închiriere autoturism? Dacă ei încasează pe contul firmei de exemplu 3000 lei/lună fiecare cum scot banii sa fie ok în contabilitate? Le dau bonusuri? Închiriez mașina de la ei și le dau o sumă? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce taxe și impozite trebuie să plătesc dacă doresc să fac uber și taxify? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Dețin SRL( în mediul rural, în județul Ilfov) neplatitor de TVA dar am obținut de la ANAF și cod de tva intracomunitar. Intenționez ... (vezi toată discuția)
Pentru activitate ridesharing (uber, bolt) e ok srl plătitor de tva? petre1981 petre1981 Bună dimineața! 1) Am înființat SRL, neplatitor de tva și doresc să știu dacă e ok să angajez mai mulți șoferi pentru a face Uber și să trec ... (vezi toată discuția)
Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)