avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din activitate de agent independent ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din activitate de agent independent al unei firme din străinătate

Buna ziua,

In 2016 am incheiat un contract de agent independent ca persoana fizica (nu PFA) cu o firma din strainatate (totodata sunt angajat cu contract de munca la o firma din Romania) . Activitatea este de a gasi clienti din Romania interesati de achizitionarea produselor firmei din strainatate.
Plata se va face doar pe baza de comision in momentul in care se face vanzarea, activitatea fiind ocazionala.
Va rog sa-mi spuneti daca in afara impozitului pe venit sunt obligat sa ma inregistrez si ca PFA.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare cu persoana fizica Vlad_Blaj Vlad_Blaj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa inchei un contract cu diferite persoane fizice care sa promoveze si vanda produsele si serviciile ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)
Angajat cu timp partial de munca poate avea si contract de comision pt alte sarcini? Anish Anish In cadrul unei firme,un angajat care are contract de munca pe 2 ore zilnic pt executarea de prestari servicii deratizare,poate avea si contract de comision ca ... (vezi toată discuția)