avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa prezenta zilnica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa prezenta zilnica

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog, conform noilor modificari din Codul muncii ,administratorii de firme trebuie sa completeze aceste foi de prezenta?In situatia in care ei nu sunt angajati la firma lor dar numai ei lucreaza .
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 7 Septembrie 2017
Nu au o astfel de obligatie , daca nu are c.i.m. incheiat cu societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte individuale de munca vali_minea vali_minea Buna ziua Spuneti-mi va rog daca incepand cu 01.08.2011 trebuie sa modificam contractele de munca deja existente conform celor prevazute de Ordinul ... (vezi toată discuția)
Amenda itm pt persoana fizica blitzmate blitzmate Buna ziua In urma cu cativa ani am avut o firma de constructii care in 2010 a fost dizolvata prin hotarare judecatoreasca la cererea Reg. Comertului. La ... (vezi toată discuția)
Cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajute cineva cu urmatorul raspuns : Pt. ce anume se face act aditional la vechile CIM - pt. a fi in conformitate cu modif. ... (vezi toată discuția)