avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condica de prezenta

Azi am primit și eu formularul.Sefa de resurse umane ne-a spus sa trecem 8 ore de lucru adică de la 8:30 la 16:30. Programul afișat pe ușă magazinului e de la 8:30 la 17:00. Corect ar fi sa fie același program și în condica și pe ușă nu ? Ce e de făcut dacă ei ne obligă să stăm opt ore jumate așa cum e afișat pe ușă și nu 8 ore cât ne impun sa trecem pe condica? E ok daca programul din condica nu e ca cel de pe ușă?
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Rozina22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rozina22 , utilizator 21:43, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Regulamentul de ordine interioara al firmei ar trebui sa se regaseasca justificarea programului de lucru 8,30-17. Probabil este vorba de o pauza de masa pe care o ia fiecare angajat, in parte, atunci cand poate, fara a se inchide magazinul.
Eu închid,eu deschid.Exista o nota interna cu program de opt ore jumate.Nu am pauză de masă.Intrebarea era dacă e ok ca programul din condica nu bate cu cel de pe ușă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corect , ca programul de munca sa nu coincida cu realitatea.

Daca la munca stati pana la ora 17.00 , atunci si in condica la ora incetarii activitatii trebuie sa fie mentionata ora 17.
Mulțumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru corect Patience Patience Daca programul de lucru este intre orele 8-17 cu o ora pauza de masa, cum este corect a se inscrie in CIM la art H DURATA MUNCII: 8 ore sau 9 ore cu pauza de ... (vezi toată discuția)
Programul de munca si pauza de masa Rozina22 Rozina22 Lucrez la un magazin de prezentare si am primit noul program de munca adica de la 8:30-17printr-o nota interna pe care va trebui sa o semnez.Pana acum lucram 9 ... (vezi toată discuția)
Program magazin 9-17,dar programul angajaților care ar trebui ... Loredana080 Loredana080 Program magazin 9-17,dar programul angajaților care ar trebui să fie? Bună ziua. Lucrez într-un magazin care are programul afișat 9-17. În ultimul timp, ... (vezi toată discuția)