avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca se poate judeca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca se poate judeca un caz fara a nu fi anuntat in nici un fel debitorul?

Ora estimata: 08:30,
Stadiu procesual FOND
Complet: C15 S1 ÎNCUVIINŢĂRI (fost C21 INCUVIINTARI)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea.Incuviintează executarea silită. Fără cale de atac.Pronuntată în sedinta publică, azi, 28.07.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Am primit din partea unui executor judecatoresc o scrisoare cum ca s-a judecat cazul si am executare silita pe dosarul mai sus mentionat. Mentionez ca am poprire pe card; ce pot face deoarece am primit dosarul pe 29 August 2017? Va multumesc! Astept un raspuns deoarece nu stiu ce sa fac fiind ca sunt in imposibilitate de plata neavand in momentul de fata un servici. Am mai multe intrebari de pus daca se poate un telefon. Multumesc si astept raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:10, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cele 15 zile de la primirea somatiei,puteți contesta executarea silita însăși, inclusiv încheierea de încuviințare. Din experiența ca informez ca dacă exista titlu executoriu și creanta nu e veche,sa intervină prescripția, nu veți avea câștig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna si cum s-ar traduce dany98 dany98 Materie: Civil Obiect: investire cu formulă executorie Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Creditor ... (vezi toată discuția)
Executare silita degetel1 degetel1 Am vazut pe portal just urmatoarea: nr....../2016 Data inregistrarii 12.10.2016 Data ultimei modificari: 23.12.2016 Sectie: Secţia Civilă - Încuviinţare ... (vezi toată discuția)
Executare silita lala33 lala33 Buna ziua. Am avut o descoperire la cardul de salariufacuta in 2009. Mi-am pierdut job ul, am plecat din 2010 in strainatate, unde nu mi-a fost tocmai roz. Pe ... (vezi toată discuția)