avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declararea unei persoane in incapacitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declararea unei persoane in incapacitate

Mama a suferit un atac AVC cu paralizie . Fratele vrea sa o declare in incapacitate .Ce presupune pentru noi ceilalți frați acest lucru?

Alte discuții în legătură

Fratele meu a cumparat dreptul meu de mostenire de la parinti eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In anul 2003 mama mea a paralizat si pana la inceputul acestui an cand a murit, eu cu fratele meu ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un apartament cu clauză de uzufruct viager dacă uzufructuarul nu-și poate exprima acordul? Margo72 Margo72 Buna ziua! Eu si sora mea detinem un apartament obtinut prin vanzare-cumparare cu clauza uzufruct viager (dar doar pe 2 dintre cele 4 camere ale imobilului) ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap asedy asedy Am o ruda care a avut atac cerebral acum 5 luni.IIn prezent are mana stanga paralizata complet,sta la pat si numai tinindu-se de gatul altei persoane poate ... (vezi toată discuția)