avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o zi concediu neacordata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o zi concediu neacordata

buna dimineata, am o problema si nu stiu cum sa o rezolv , am nevoie de ajutor
din luna iunie l-am anuntat pe sef in fiecare saptamana ca pe data de 11 septembrie vreau o zi de concediu ptr a duce fata la scoala ptr ca a fost transferata la alta scoala , azi dimineata iesind din tura m-am dus la birou ptr a vedea ce se intampla cu ziua de luni , din pacate a zis ca nu se poate din lipsa de personal [ca de obicei] , cand ceri ceva nu au personal
as dori sa stiu daca nu ma duc luni la servici ce se poate intampla , ce daune primesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 8 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti fi pontata nemotivata , urmand ca angajatorul sa dispuna cercetarea disciplinara a dvs in functie de prevederile din c.c.m. aplicabil sau din reg.intern cu privire la procedura cercetarii disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va proceda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru un coleg de facultate care lucreaza la o institutie publica. Colegul meu a depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz.... MANDY' MANDY' Bună ziua,la data de 5.09.2016am fost angajată cu contract de muncă,după o perioada de 1luna in probă (plătită).... Între timp,eu am tot cerut o copie ... (vezi toată discuția)
Daca am fost in medical și șeful de tură mă pus nemotivat ... Iosifpaula Iosifpaula Daca am fost in medical și șeful de tură mă pus nemotivat și mă băgat în comisie sa îmi desfacă contractul de munca , eu ce pot face? E legal așa ... (vezi toată discuția)