avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere - tatăl lucrează în Anglia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere - tatăl lucrează în Anglia

Buna ziua. In 2009 am obtinut sentinta de incredintare a fiicei mele + pensie alimentara 150 lei/luna. Pana acum tatal nu a platit nimic. Va rog frumos sa-mi spuneti ce sanse am sa obtin pensia neachitata pana acum + recalcularea pensiei deoarece tatal castiga acum 1400 lire. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:21, 9 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce timp a trecut recuperati doar pensia pe ultimii trei ani. Puteti cere recalcularea, folositi procedura speciala pentru pensia din strainatate.
Multumesc pentru raspuns. Pot sa intentez proces sau trebuie sa demonstrez ca am incercat, mai intai, sa ma inteleg cu el?
Nu sunteți obligata sa dovediți ca ati încercat sa va negociați, e doar util pt dvs..altfel, va trebui sa dovediți ca lucrează acolo și cat ia
Apelati la un executor ca ce e mai vechi de 3 ani se prescrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Paula85 Paula85 Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu neplata pensiei alimentare. Tatal fiicei mele nu a platit pensia alimentara pentru cea mica pe o perioada de mai ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare astoret99 astoret99 Buna ziua. Am si eu nevoie de o informatie. Am divortat de sotul meu in anul 2006 . In sentinta judecatoreasca ramasa definitiva copilul mi-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)
Proces drept de vizita minor danaharby danaharby in anul 2007 am nascut un baietel nefiind casatorita cu tatal, acesta l-a recunoscut si la o luna de la nastere am deschis proces pt incredintare pe care l-am ... (vezi toată discuția)