avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cat timp poate functiona un PFA non-profit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cat timp poate functiona un PFA non-profit?

In conditiile in care societatea mea nu reuseste sa scoata investitia de bani din afacerea deschisa, cat timp mai poate desfasura activitati non-profit pana a fi declarata societate falimentara?

si cat timp are la dispozitie sa se echilibreze cu investitia bagata pentru ca veniturile incasate sa fie socotite drept profiturile societatii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:59, 15 Septembrie 2017
Nu este o limitare prin lege cum nu este nici o obligatie ca sa aveti profit. Adica daca va convine sa tot aduceti bani de acasa ca sa va platiti acele obligatii banesti ce decurg din afacere, mergeti inainte cat doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare asociat cata1 cata1 Buna ziua, De multi ani lucrez cu cineva ca asociati(fara acte ) in 2008 am deschis o firma la care sunt unic asociat, persoana respectiva este inca asociat ... (vezi toată discuția)
Registru de casa. IsopeascuDaniel IsopeascuDaniel As dori sa aflu daca dispozitiile de plata,respectiv avans spre decontare se trec in registrul de casa iar restul de bani necheltuiti reintra in caserie cu ... (vezi toată discuția)
Acoperirea pierderilor din anii precedenti iolanda nyulas iolanda nyulas Societatea in cauza inregistreaz pierderi incepand din anul 2006.pe perioada 2006-2008 realizeaza pierderi din lipsa de venituri fiind o activitate de ... (vezi toată discuția)