avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norma de venit

Buna ziua.
Firma are declarat la APIA si cateva hectare de lucerna. Lucerna nu se declara in declaratia 221 deci nu este luata in calcul la stabilirea normei pe venit. Cheltuieli cu lucerna exista: samanta, arat, semanat, etc. Intrebari:
1. este vreo problema daca nu este evidentiat un venit cu aceasta lucerna?
2. Daca exista venit, trebuie sa se faca declaratia 200? si daca da, ce termen are?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:21, 9 Septembrie 2017
Daca nu o valorificati prin vanzare si o folositi in gospodarie la animalele proprii, nu veti avea venit, dar daca o vindeti si incasati bani, completati declaratia 200 pana pe 25 mai a anului urmator, pentru anul precedent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligații fiscale are producătorul agricol persoană fizică? isabellecornelia isabellecornelia Buna ziua. Matusa mea de la tara, a vandut anul trecut cateva vaci si 3 tone de porumb in baza certificatului de producator emis de primarie. Acum, ma inteaba ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 221 gluten gluten In declaratia 221 am de declarat 1 ha de lucerna....stiam ca nu-i impozabila ,fiindca am si 10 capre care le hranesc din aceea lucerna ....cum fac declaratia ... (vezi toată discuția)