avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil

Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeaflorentina , utilizator 20:49, 10 Septembrie 2017
Foarte util sfatul dvs. Va multumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
De pomana comunica postal administratorului cererea,pentru ca acesta este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie
Trimiteti cererea direct presedintelui de asociatie prin corespondenta postala cu mandat de confirmare
In cazul in care acesta refuza primirea corespondentei,oficientul postal va consemna pe plic datele cand a fost cautat si i s-a lasat aviz pentru ridicat corespondenta
Mai puteti incerca procedura de obtinut adeverinta inclusiv apeland la mediator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament prin licitatie. proprietarul anterior ... bbalazs51 bbalazs51 Am cumparat un apartament prin licitatie. Proprietarul anterior a avut o datorie mare la asotiatie, de acea presedintele asotiatiei refuza sa ia si mine in ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari? Intra ... (vezi toată discuția)