Trebuie sa oferiti mai multe informatii.
Inchis in sensul de condamnare penala, inchis dpdv al sanctiunii aplicate unei societati comerciale.
Despre ce este vorba?
Doar pentru ca lumea protesteaza asta nu este o conditie ca sa fiti condamnat penal.
Dar acele proteste presupun ca sunt in urma unor fapte ale dumneavoastra. Acele fapte trebuie vazut daca sunt sau nu prevazute de legea penala si daca intrunesc sau nu toate elementele. Fara sa stim ce anume ati facut nu putem sa va dam un raspuns clar.
Am fecut niste porcarii sexoale de unu singur .deci nu implca nici oameni sau alte vietuitati.si am fost surprins de camerele de supraveghere pe sri-ul le are desii neaga ca ar avea vreo implicare.acesta ar fi motivu de protest ai alt motiv. nu le place personakitatea ma considera gunoi.iar un alt motiv am prinit ajutor financiar de la niste oameni ai biserici.lumii nui prea convine.si un alt ajutor din partea primariei curent electric adevarul e ca sa cam consumat.dar am intrebat cice primarul daca trebuie sa restitui ei zice ca nu.va multumesc anticipat
Buna seara
adi89
am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)