avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poți fi închis abuziv?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poți fi închis abuziv?

Poti fi inchis abuziv daca lumea protesteaza
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator
SRI-ul poate afla ce gandesc. Si va spun cum: pentru ca imi scriu gandurile pe internet. Altceva este doar o fantezie. Si nu, SRI-ul nu se ocupa cu depistarea celor care folosesc jucarii sexuale de unul singur, cine v-a zis asa ceva fie socoteste ca si-a gasit fraieru' si vrea sa va santajeze, fie nu e in toate mintile.
tgeorgescu, utilizator
Intrebarea nu e daca sant urmarit de sri.ci ce pot face eu impotriva lor. Si a amenintarilor la care sant supus din cauza(am fost surprins de sistemul lor de satelit in timp ce masturbat de unul singur.fara animale,barbati femei etc)pe acest motiv vor sa ma inchida.dar din cate stiu eu acest lucru nu este interzis .din 2012santem urmariti de atunci a trecut multa vreme.este un abuz acest lucru au incalcat legea si trebuie sa fie sanctionati

Sri-ul poate si chiar o face dispune de aceasta tehnologie,asta o stiu eu pe proprie piele traesc ca intro vitrina toata lumea stie tot ce fac si ce gandesc.intrebarea e ce pot face sa opresc acest abuz al lor
Gabriela Mihai, Avocat
Incercati sa va linistiti si sa va vedeti in continuare de viata dvs, din tot ce ati povestit aici pe forum, nu identific considerentele pentru care sa fie dispuse impotriva dvs metode speciale de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari ... adriana17 adriana17 Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si ... (vezi toată discuția)
Buna seara adi89 adi89 am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu este corupere de minori ??? Maryus19 Maryus19 Buna ! Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani si 4 luni. In urma cu 2 luni am intretinut relatii sexuale cu ea , mentionez ca a fost deacord , chiar a insistat ... (vezi toată discuția)