avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poți fi închis abuziv?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poți fi închis abuziv?

Poti fi inchis abuziv daca lumea protesteaza
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator
In interiorul locuintei ne stiind ca sant urmarit

Si daca ai fac plangere la politie urmaritorului gen.sri pentru.abuz de drept?
Gabriela Mihai, Avocat
V-am intrebat ce ati facut mai exact?
Ati distribuit pe internet filme, imagini cu dvs?
Nu am postat nimic.ce poate face un barbat singur! Totusi pot depune plangere penala impotriva. Urmaritorului(sri) pentru abuz de drept?
De unde stiti ca ati fost urmarit, s-a formulat vreo acuzatie oficiala impotriva dvs? Poate incercati sa fiti mai explicit.
Nu sa formulat nici o plangere.sant amenintat ca va urma sa ajung dupa gratii.daca nu sant urmarit de unde stie ce am facut .imi da de inteles ca nr rosii la puscarie .si sri-ul se disculpa spune ca nu se ocupa cu asaceva dar ce alta institutie dispune de tehnologie sa vada prin pereti stie chiar si ce gandesc.din cate mam informat doar ei dispun de asaceva
Turca1234, utilizator

Alte discuții în legătură

Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari ... adriana17 adriana17 Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si ... (vezi toată discuția)
Buna seara adi89 adi89 am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu este corupere de minori ??? Maryus19 Maryus19 Buna ! Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani si 4 luni. In urma cu 2 luni am intretinut relatii sexuale cu ea , mentionez ca a fost deacord , chiar a insistat ... (vezi toată discuția)