M am judecat cu vecinul,am avut castig de cauza,a primit amenzi iar instanta a hotarat ca pot intra pe proprietatea lui sa repar numai ca vecinul imi spune ca pot repara numai dupa cei dau banii pe toate amenzile platite din cauza mea,el si a pavat curtea iar cand a nivelat mi a decopertat fundatia casei de la 5 la 35 de cm,in 2009 eu am facut subzidire casei cy acordul lui insa subzidirea a fost de 50 de cm,in plus nu a pavat pana in peretele casei ci a lasat un spatiu de 30 cm ,un sant ,mai exact prin care apa de ploaie,zapada topita se duce la fundatia casei...sunt disperata...in casa a inceput sa apara urme de mucegai si sa miroasa a mucegai,am doi copii mici...I am facut si plangere penala pt distrugere insa politistul a scris in raport ca eu nu mi am terminat placarea cu polistiren probabil din lipsa de materiale iar poze nu a facut pt ca proprietarul nu a vrut...placarea a fost facuta de jos in sus si nu invers insa omul are relatii astfel incat toate sesizarile mele au ramas in aer...de la inspectoratul in constructii am primit raspuns ca nu exista lege sa ma apere pt ca peretele casei mele se afla pe calcan.Multumesc!!!
avvalentina
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Se poate ca instanta sa-l oblige sa facă ceva, adică sa va permită accesul.Notificati-l prin executor sa va permită accesul la data de....ora.....,pt.reparații ce constau în. ......Sa vedeți cum își schimba atitudinea. Nu vrea, proces.
Sa l oblige cum???...an deja un proces castigat in care instanta dispus ca eu sa pot intra sa execut reparatia insa el nu se aupune iar politia imi spune ca este vb de proprietate privata si ca ei nu pot obliga omul sa ma lase ...inspectoratul in constructii imi spun3 ca nu exista o lege in romania care sa ma ajute iar cea care exista spune ca el are dreptul sa mi ceara bani sa ma lase pe proprietatea lui.Va multumesc!