avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declararea domiciliului fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declararea domiciliului fiscal

Buna ziua. Vad ça din nou Codul Fiscal este modificat prin OUG. Mai nou, Guvernul vrea sa ii oblige pe cei ce pleaca din Romania pe termen lung (care nu pleaca de bine) sa declare la fisc ça parasesc tara. Sunt sanse ça aceasta OUG sa se aplice retroactiv ?? Ce se intampla cu cei care sunt deja plecati din Romania sau vor pleca inainte de intrarea in vigoare à OUG??
Va multumesc cu anticipatie pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: radalexa , utilizator 15:07, 16 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca inca mai au domiciliu fiscal in Romania, trebuie sa declare schimbarea acestuia.
Cum trebuie sa procedez pentru a declara domiciliul fiscal in Italia? Am inteles ca trebuie o adeverinta de la fiscul italian cum ca sunt rezidenta fiscal in Italia. Mai trebuie si contractul de munca in copie ? Poate depune sora mea documentele la ANAF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta italia kevin07 kevin07 buna, sunt nou pe aici si as dori sa stiu,, am rezidenta in sp,, pot sa imi fac si in italia ,sau nu le zic ca am ? cum se procedeaza ,mersi mult (vezi toată discuția)
Mama româncă a doi copii minori are mari probleme cu tatăl lor italian. unde se poate adresa pentru rezolvarea lor? Oachi2 Oachi2 Bună ziua. Sora mea-cetățean roman- are 2 copii cu un cetățean italian.cel mare,14 ani,născut în România cu nașterea transcrisa la consulatul ... (vezi toată discuția)
domiciliu in strainatate-domicilio in strainatate Vulpita74 Vulpita74 Daca o persoana de nationalitate romana are rezidenta de mai multi ani in Italia, trebuie sa renunte la rezidenta din Romania? Daca raspunsul este pozitiv ce ... (vezi toată discuția)