avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.as vrea sa divortez dupa 8 ani de separare,el nu cred ca e deacord inca,dar trebuie.as vrea sa stiu cum sa procedez (am un copil major)..multumesc anticipat
Sunt din iasi si as vrea sa depun actele de divort.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
valenntina, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:29, 10 Septembrie 2017
Cererea se depune la judecătoria de pe raza ultimului domiciliu comun,
Majorul nu mai contează pentru divortul dvs.

Procedura este extrem de simpla in cazul dvs,depuneti actiunea,la termen audiati un martor care sa cunoasca motivele ce fac imposibila continuarea casatoriei .Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea cea mai scurta catre un divort rapid danny_sad danny_sad Buna ziua.As dori un sfat in legatura cu situatia ce urmeaza: M-am casatorit cu O.M. in 2000,casatorie din care a rezultat o fetita.In 2004 am divortat,un ... (vezi toată discuția)
Divort - sotia este in strainatate nicusor75 nicusor75 buna ziua vreau sa divortez fara a pune avocat pt ca nu am baniunde trebuie sa ma adresez si ce taxe se plateste eu cu fosta nu mai sunt la o luna dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Divort danaro danaro Buna ziua, Apelez pe aceasta cale deoarece am nevoie de un sfat. Fratele meu este casatorit din 1987 si in urma acestei casatorii a rezultat un baiat. ... (vezi toată discuția)