avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis (8 clase)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis (8 clase)

Buna ziua, daca am.8 clase si am.permisul.anulat, la judecata am primit amenda penala pe care am platit o. Daca am 8 clase mai pot redobandi permisul?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:18, 11 Septembrie 2017
Inca nu exista nici o conditie privitoare la studii pentru obtinerea permisului asa ca veti da din nou examenul teoretic si cel privind proba practica si daca le promovati veti avea permis.
Deci sa inteleg ca inca nu sa dat nici o lege pt cate studii sa ai ? Dar daca s_ar da ce am de facut?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
Stanciuvalentin, utilizator
Nu poate nimeni sa va spuna cam ce legi ar mai urma sa apara. In acest moment se aplica legea in vigoare. Prin urmare, urmati sfatul colegului meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Permis anulat Stanciuvalentin Stanciuvalentin In data de 3 07 2016 am ras fara permis.1.20 in sange .Dupa ce am fost chemat de 2 ori la politie sa incheie dosarul,Domnul comisar care sa ocupat de caz mi-a ... (vezi toată discuția)
Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat cateva beri ronaldo24 ronaldo24 Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si ... (vezi toată discuția)