avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

In data de 3 07 2016 am ras fara permis.1.20 in sange .Dupa ce am fost chemat de 2 ori la politie sa incheie dosarul,Domnul comisar care sa ocupat de caz mi-a spus in luna decembrie ca nu mai am treaba cu ei sa astept citatia de la tribunal,dandu-mi si nr de dosar. Inca nu a venit citatia dar intrebarea mea este: am decat 8 clase,am avut categoriile b.c.d.e.,iar acum cu noua lege de minim 10clase mai pot redobandi permisul?
Cel mai recent răspuns: cses , utilizator 21:34, 21 Februarie 2017
Midificarea OUG 195 privind conditiile de obtinere a permisului inca nu au intrat in vigoare dar daca vor fi aprobate pana la data la care ar exista dreptul obtinerii unui nou permis se intelege ca nu veti mai avea acest drept.
Pai va da pentru redobandire...altele sunt conditiile. In plus beneficiaza de legea mai favorabila. Rog sa fiu corectat daca gresesc.
Nu stiu ce sa mai cred ca am auzit n si n variante

cses a scris:

Pai va da pentru redobandire...altele sunt conditiile. In plus beneficiaza de legea mai favorabila. Rog sa fiu corectat daca gresesc.

Legea mai favorabila se aplica in cazurile penale.
Legea aceasta cu 10 clase nu se stie inca in ce forma va fi sau nu adoptata.
Ar fi bine sa avem parerea unui avocat. Penal si contraventional...mai favorabil. Altii in aceeasi situatie pot sa dea acum...ar fi discriminare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan Iulyaandreea Iulyaandreea Bună seara, pe data de 07 ianuarie ma prins politia, în aerul expirat a ieșit 0.60. Am făcut și proba de sânge. Pe data de 09 am fost la INML ai am ... (vezi toată discuția)
Am avut 0.42 in aerul expirat dragosh_boy20 dragosh_boy20 Cat alcol imi iese in sange, daca in aerul expirat aveam o concentratie de 0.42. Si daca e de rau ce consecinte o sa suport? Mentionez ca nu am mai avut nici ... (vezi toată discuția)
Anulare permis alcool marin744 marin744 pe data de 14 nov 2016 am fost testat pentru alcool dupa ce am daramat un gard,cu masina firmei la care ... (vezi toată discuția)