avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... regimul juridic al terenurilor core doar sunt ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

regimul juridic al terenurilor core doar sunt administrate de primarii

Cum pot ca inaite de punere in posesie si de elibereare titlului de propriete
sa pot obtine de la primarie sau de la stat (terenul nefiind al primariei) comasarea unor parcele intr-o singura parcela,daca exista aceasta posibilitate
Am 2 ha.teren cu titlu de proprietate,dar mai am un hectar pe care nu am titlu,dar care se afla la mare distanta fata de primul .Am dreptul de a cere acest
schimb de t
Cel mai recent răspuns: vasv123 , utilizator 20:59, 20 Octombrie 2009
eu zic ca da, dar cel mai bine sunati la primarie ei va vor spune cel mai bine
Nu ne spuneti sub ce forma detineti acel ha de teren.
ilie.gheorghe66 a scris:

Nu ne spuneti sub ce forma detineti acel ha de teren.

acel hectar precum si alte parcele fac obiectul unui alt titlu de proprietate,care inca nu a fost eliberat de primaria comunei invecinate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate sargetius sargetius buna ziua! va rog sa ma indrumati in etapele legale care trebuie facute catre departamentele administrativ teritoriale si nu numai ale statului in vederea ... (vezi toată discuția)
Ocupare teren in mod abuziv mighelita mighelita Buna ziua, sunt proprietarul unei parcele de teren agricol,detin o foaie de punere in posesie eliberata de catre primarie.In urma cu circa vreo 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie, teren in doua comune. abogado49 abogado49 Neputand sa-mi fie retrocedate integral 41,8 ha in comuna T, comisia locala din comuna T a hotarat retrocedarea a 22,8 ha in comuna T si a 19 ha in comuna D, ... (vezi toată discuția)