avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vânzare apartament, ce se întâmplă cu banii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vânzare apartament, ce se întâmplă cu banii încasați dacă există popriri pe cont?

Buna ziua,am popriri pe salariu la banci,am vandut un apartament,pot bancile sa_mi opreasca datoria din suma incasata?sau imi revine mie toata suma,iar bancile sa continuie sa-mi opreasca din salariu?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:27, 11 Septembrie 2017
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca va vor popri suma incasata din vanzarea apartamentului daca banca prin care incasati banii a primit anterior o cerere de poprire. Poprirea se face pentru suma totala si o inregistreaza toate bancile la care aveati cont deschis la data infiintarii popririi.
Multumesc mult,asa credeam si eu dar aveam nevoie de parerea unui specialist,Numai bine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se oprește toată datoria 100% din banii încasați pe vânzarea apartamentului, dacă tranzacția ați efectuat-o prin virament bancar.
Apoi conturile de la bănci vor fi deblocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Daca am deja poprire 50% din venit, este legala o alta poprire asupra contului bancar? IonutG83 IonutG83 Buna ziua. Vreau sa ma informez si eu ce se intampla in conditiile in care daca eu deja am 2 popriri active pe salariu, care totalizeaza 50% din venitul meu ... (vezi toată discuția)