avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Societatea este declarata inactiva. Ce declaratii mai ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Societatea este declarata inactiva. Ce declaratii mai depun?

Buna ziua,
o societate nu a depus nici o declaratie de la infiintare an 2012, pana in prezent. In consecinta societatea este inactiva declarata motivul fiind nedepunerea declaratiilor, iar administratorul are cazier fiscal. Se doreste reactivarea societatii insa la depunerea declaratiilor am urmatoarea dilema: societatea era initial platitoare de impozit pe profit, declaratiile dupa 01.02.2017 cand ar fi trebuit prin efectul legii sa devina micro, cum le depun, selectez micro sau profit in decl 100? Fac si 010 si depun micro ulterior 01.02.2016?... asa as considera corect. Se poate reactiva fara depunerea situatiilor dinanciare/declaratiilor de inactivitate sau nu? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:57, 11 Septembrie 2017
Da, dupa ce se depun declaratiile firma se reactiveaza. Se fac toate declaratiile 100: unele pe profit, altele pe micro si alta, 010, de schimbare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme firma inactiva - nedepunere declaratii Alina1104 Alina1104 Am infiintat un SRL in apr.2012 . In mai 2012 , s-a depus declaratia 010 la ANAF. SRL nu este platitor de tva . nu am prestat nici o activitate in acest timp ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)