avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie din Bucuresti in alt judet fara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie din Bucuresti in alt judet fara schimbarea domiciliului

cum se poate transfera pensia pt o persoana care vrea sa-si pastreze domiciliul in bucuresti dar locuieste la casa sa din alt judet?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 11 Septembrie 2017
Nu exista varianta transferului pentru o anumita perioada a drepturilor de pensie la alta adresa decat acea de domiciului
Exista varianta ca titularul dreptului de pensie sa solicite depunerea pensiei in cont personal
Cum iti poti transfera pensia in alt judet sau in alta tara
www.avocatnet.ro/articol_406...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dosar pensie nicoletaiordache nicoletaiordache Tatal meu a domiciliat in com.Pogoanele, jud. Buzau. Pe 6 aug. 2012 mama mea a decedat si acum el locuieste cu mine, singurul copil, in Constanta. Cum sa fac ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensie magnifiq magnifiq Buna ziua.In primul rand vorbesc in numele unchiului meu care are o problema legata de decizia de pensionare.A depus dosarul de pensionare in anul 2010 la o ... (vezi toată discuția)
Stabilire parinti batrini in germania la copil clementa clementa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca si cum e posibil sa ne stabilim la fiica noastra in Germania fiindca suntem batrini si bolnavi.Mentionez ca fiica are ... (vezi toată discuția)