Unde se depune cutiunea sau garantia pentru a participa la o licitatie imobiliara , adica de 10% din valoarea bunului scos la licitatie ? ( banca , cec , trezorarie , etc...... ) sau se poate depune si la biroul executorului judecatoresc in ches . Daca da ...... , ce obligatie are , ce act trbuie sa elibereze executorul ?
Va multumesc anticipat !
Pentru evitarea oricaror confuzii, contactati executorul judecatoresc care va organiza licitatia si care va va pune la dispozitie atat contul cat si suma care trebuie platita ca si garantie.
Va rog sa ma scuzati . Mai mult ca sigur nu am fost destul de explicit .
Un executor este trimis in judecata ptr. abuz in serviciu si L. 78/2000 art. 13 . Nu a recunocut nici in faza de cecetare si nici in fata instantei de judecata ca a incalcat prevederile actelor de procedura . In pv. de licitatie mentioneaza ca la licitatie au participat duoa persoana , dar numai unu a platit cutiunea ...... conform recipisei nr. .......... depus la CEC Banc ....... . Adoua persoana declara intr-o declaratie autentificata si in fata organelor de cercetare penala ca nu a participat la licitatia respectiva si nu a platit nici o cautiune . Executorul sustine ca aceasta persoana a fost la licitatie si a platit cautiunea ches la biroul lui .
A procedat corect ?
Abuz sau nu? urgent
Ofof
Buna seara
Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)