avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort cetatean strain non-EU
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort cetatean strain non-EU

Buna ziua, sunt casatorita cu un cetatean de origine non-EU si am vrea sa divortam. Precizec ca el are un permis de sedere de 5 ani care expira in curand si un contract de munca valabil in Romania, el dorind sa ramana aici. Exista vreun avantaj pentru el in procesul de obtinere a unei vize de sedere/munca daca divortul s-ar pronunta dupa ce prelungim permisul de sedere sau practic trecem degeaba printr-o alta procedura? Multumesc, Iuliana

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)