avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Consilier de justiție
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Consilier de justiție

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu care este diferenta dintre consilier juridic si consilier de justitie si daca cea din urma este luata in calcul la vechimea in munca juridica in sensul posibilitatii de a participa la examen pentru admitere in magistratura fara a urma cursurile INM.

Alte discuții în legătură

Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)
Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Posibilitatea sustinerii examenului la inm dupa 5 ani vechime intr-o profesie juridica Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea neclaritate: daca un absolvent de drept este angajat ca si consilier juridic cu jumatate de norma insa, perioada de 5 ani vechime in ... (vezi toată discuția)