avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactarea hotărârii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactarea hotărârii

am avut un proces pt tagada de paternitate.si sa pronuntat pe 09.06.2017 am fost azi la judecatorie la arhiva sa intreb daca sa redactat hotararea mi sa spus ca nu e redactata si se motiveaza. imi puteti spune va rog ce inseamna,am cautat raspunsuri dar nu am gasit
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:43, 17 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca hotararea dumneavoastra nu este inca redactata, probabil si din cauza faptului ca a fost vacanta judecatoreasca.
Conf.art.426(5)NCPC"Hotararea se va redacta si se va semna in cel mult 30 zile de la pronuntare."Aceste termen este cu titlu de recomandare deoarece nu exista sanctiune ptr.judecator daca nu respecta acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa grabesc redactarea unei incheieri finale stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am obtinut intoarcerea executarii silite pentru o suma de bani. Desi ultima sedinta a fost pe 28.12.2017, nici pana acum nu incheierea acestei sedinte nu a ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare uti1 uti1 Buna ziua, In cat timp este comunicata catre parti hotararea luata intr-un proces civil? Trebuie facuta cerere pentru primirea hotararii? Va multumesc (vezi toată discuția)