avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mobila La Comanda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mobila La Comanda

Bună ziua!
As dori sa știu , ca prestator de servicii , ca persoana fizica , la ce mă expun în cazul în care am o sesizare făcută la Ipj Ilfov , intr-o speta dîn iunie 2017 în care nefiind persoana juridica , nu am emis documente fiscale însă petentul pretinde sa îi înlocuiesc mobila cu banii primiți în baza unui bon de comanda nefiscal.

Destul de greu cu legalizarea ;)) Mulțumesc anticipat !
Octavian Panciu - Tavi Mobila La Comanda
Cel mai recent răspuns: NicolasVallorani , utilizator 17:46, 6 Ianuarie 2021
Ati mentionat : ca prestator de servicii: acesta inseamna ca aveti totusi o forma legala, juridica ,de functionare (pfa, af, microsrl, etc) Petentul se poate indrepta impotriva dvs fie la OPC (oficiul de protectie al consumatorului) fie sa depuna o sesizare la politie. Multa bafta.
De cât timp sunteți în această industrie a serviciilor?
De cât timp sunteți în această industrie a serviciilor? Când eu am comandat mobilă de la mobila bacau ([ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
NicolasVallorani, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provider de internet georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Locuiesc in Targoviste si sunt abonatul unei firme care imi ofera servicii de internet. Pentru a reduce cheltuielile cu materialele de lucru, in ... (vezi toată discuția)
Mobila si durere Ismail Derya Ismail Derya Buna ziua, In data de 10 iunie a acestui an am contactat o societate care se ocupa de confectionarea mobilei pentru a-mi face o mobila de bucatarie. Am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat nico_mirea nico_mirea Va rog sa aveti bunoavointa sa ma lamuriti daca pentru codul CAEN 7810 - se refera la plasarea de forta de munca in strainatate, de fapt la mediere pentru ... (vezi toată discuția)