Buna ziua.Sant pensionar(am 62 ani) pe caz de boala si am depus in 30 Mai 2017 o cerere de recalculare vechime in munca depunand in acest sens o Sentinta ramasa definitiva (care prevede o perioada de 2 ani si 6 luni vechime in campul muncii) si deasemenea o adeverinta privind munca in conditii deosebite pe o perioada de 10 ani.La intrebarea mea cand voi primi noua Decizie de pensie,mi sa raspuns ca cererea mea va fi rezolvata la anul urmator(2018),acum se rezolva cererile de recalculare de anul trecut (2016).Cu respect ,rog un raspuns privind termenul legal de solutionare al cererii mele si ce pot face eu mai departe sau trebuie sa astept pana la anul (2018) ?Multumesc anticipat.Cu multa stima.
Asa este,,orice as face tot asa ramane dar stau si ma intreb :nu exista o lege pentru a reglementa felul de rezolvare al cererilor si solicitarilor depuse de acesti ,, sarmani" oameni care nu sant pensionari de alte categorii mai ,,luxsoase" si vor sa castige cei de drept al lor,putin asa cum le este dat de drept ,dupa o viata muncita in diferite conditii.