avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare vechime in munca

Buna ziua.Sant pensionar(am 62 ani) pe caz de boala si am depus in 30 Mai 2017 o cerere de recalculare vechime in munca depunand in acest sens o Sentinta ramasa definitiva (care prevede o perioada de 2 ani si 6 luni vechime in campul muncii) si deasemenea o adeverinta privind munca in conditii deosebite pe o perioada de 10 ani.La intrebarea mea cand voi primi noua Decizie de pensie,mi sa raspuns ca cererea mea va fi rezolvata la anul urmator(2018),acum se rezolva cererile de recalculare de anul trecut (2016).Cu respect ,rog un raspuns privind termenul legal de solutionare al cererii mele si ce pot face eu mai departe sau trebuie sa astept pana la anul (2018) ?Multumesc anticipat.Cu multa stima.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
ContSters220737, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 12:03, 12 Septembrie 2017
Orice ati face tot aia este. Din fericire veti primi sumele retroactiv dela data depunerii cererii.
Asa este,,orice as face tot asa ramane dar stau si ma intreb :nu exista o lege pentru a reglementa felul de rezolvare al cererilor si solicitarilor depuse de acesti ,, sarmani" oameni care nu sant pensionari de alte categorii mai ,,luxsoase" si vor sa castige cei de drept al lor,putin asa cum le este dat de drept ,dupa o viata muncita in diferite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca e bine sa fac cerere de recalcularea pensiei conform noii legi neluiy neluiy Sant pensionar din 2007, pensionat anticipat, cu pensie de serviciu si am fost functionar public cu statut special,avand posibilitatea sa optez intre pesia ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie retroactiv mandrea70 mandrea70 Buna ziua, mama mea este pensionara cu limita de varsta, are o pensie de 640 lei dupa 18,5 ani vechime pe campul muncii. In tinerete a lucrat 5 ani la fostul ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate pensionar, lucrez acasa cu contract de colaborare Clara Fischof Clara Fischof Sant pensionar la limita de varsta,de 10 luni primesc pensia. Pe langa asta,am inceput sa lucrez acasa pentru un angajator cu contract de colaborare, urmand sa ... (vezi toată discuția)