avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot castiga custodia fetitei?Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot castiga custodia fetitei?Ce trebuie sa fac?

Buna ziua.Ma numesc Bianca,am 21ani,am avut o relatie de aproape 6ani ,din aceasta relatie a rezultat o fetita sanatoasa si frumoasa.Problema este ca de cand am ramas insarcinata concubinul pleca de acasa cand vroia si venea cand vroia,ma jignea tot timpul era si agresiv,am vrut sa plec la parintii mei,dar el ameninta ca le va da foc,eu fiind inca un copil imi era teama si am stat de frica cu el.Tin sa mentionez ca nu consuma alcool.Dupa ce am nascut fetita,se comporta mai ciudat cu mine,nu prea ma lasa sa stau cu fetita,ma puneau la munca numai sa nu stau cu cea mica,el nu avea servici stabil.Tot ce mi-am dorit a fost ca fetita sa nu creasca fara unul dintre noi.Dupa ce am implinit 19i si fetita avea 2 ani atunci m-am angajat pentru ca din ce castiga el nu ne descurcam,fetita statea cu mama lui cat timp eram la servici.Am facut imprumut in banca si am putut lua o locuinta pe aceeasi strada cu soacramea la doua case de dansa numai cu gandul ca o sa fiu foarte aproape de cea mica.L-am trecut si pe el ca proprietar.Din ce in ce,el si cu mama lui au distantat-o pe fetita mea de mine.Practic nu vroia sa stea la noi.Ma injura mereu,pleca mereu de acasa chiar zilnic si tot am tinut familia pentru cea mica,pana intr-o zi cand am hotarat sa plec de acasa,singura,simteam ca inebunesc ca nu pot fi cu fetita mea.Am avut grija ca sa fie totul bine pentru copilul meu cat timp am fost cu el.Parintii lui sunt alcolici si socrul meu o bate pe soacramea de fiecare data cand se imbata.Copilul meu nu poate avea viitor acolo cu ei.El inca locuieste in casa pe care am cumparato eu.Cum imi pot lua fetita de acolo??Eu vreau doar sa ii ofer un viitor bun si sa ii fie bine.Ce trebuie sa fac ca sa pot lua???De cand am plecat m.am angajat si lucrez cinstit la o casa de amanet.Nu am anuntat pe nimeni ca am plecat,l-am sunat pe concubin la cateva ore dupa ce am plecat ca nu ma mai intorc iar el s-a dus la politie.Pot castiga custodia micutei??Va rog ajutati-ma!!!Sunt disperata!

Alte discuții în legătură

Proces pentru încredinţarea minorului rezultat in urma concubinajul Flore*Ranya Flore*Ranya buna ziua! Situaţia mea in mare, sta cam asa. V-as fii recunoscatoare daca m-ati sfatuii ce pasi trebuie sa urmez. Impreuna cu fetita de 1 ani si 10 luni ... (vezi toată discuția)
Despartirea intrun concubinaj cu un copil la mijoc ContSters153344 ContSters153344 vreau sa ma despart de barbatul cu care traiesc de 2 ani jumatate este nervos nu se poate controla si cauta motive de cearte din nimic, tranteste prin casa ... (vezi toată discuția)
Custodie minor voicu_diana voicu_diana buna ziua! am nevoie de o indrumare de la dvs sau de un sfat va rog frumos. am o fetita de 1 an si 3 luni nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj. am ... (vezi toată discuția)