avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comună, reînnoire pașaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comună, reînnoire pașaport minor

Buna ziua,am o fetita in varsta de 7 ani,am divortat la notar de comun acord cu 3 ani zile in urma.El are voie sa o vada 15 ore pe saptamana.Dupa divort eu am parasit tara cu fetita mea.Pasaportul fetitei este expirat dar el nu vrea sa semneze pt ai face altul.Precizez ca nu ia dat niciodata pensia de intretinere si este foarte violent.Ce trebuie sa fac sa o castig?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: amdbuc , utilizator 00:07, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă poate reprezenta în Anglia avocat din România. Legile nu sunt aceleași, nu cunoaște legislația englezilor.
Sfaturile juridice pe care le-ați primit sunt valabile pentru legislația aplicabilă în România. În ANGLIA S-AR PUTEA SĂ FIE MULT DIFERIT DE AICI. Consultați un avocat care profesează în Anglia. Poate fi și român sau de origine română, dar să profeseze în Anglia e obligatoriu ca să va poate reprezenta în instanța engleză.
Filmati pe ascuns comportamentul lui si al fetei. Daca aveti dovada oricarei agresiuni mergeti la politie si cereti ordin de restrictie si eventual decaderea sa. Nici un fel de violeanta nu e admisibila, nici verbala si nici fizica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, in Anglia legile (dar si aplicarea lor) sunt extrem de stricte in ceea ce priveste violenta, in special asupra femeilor si copiilor. Un singur apel la politie il arunca o noapte la sectie, la al doilea deja este trimis la judecata, i se interzice sa se apropie de dv, vi se da buton de panica (daca totusi va cauta si se atinge de dv, este arestat pe toata durata investigatiilor - o cunostinta a petrecut Craciunul si Pastele dupa gratii, dupa ce si-a agresat iubita). In ceea ce priveste nevoia dumneavoastra de pasaport pentru minor, va puteti adresa firmelor de avocati pentru romani. Cred ca se gasesc cu un search pe Google. Puteti deveni membru al grupului de Facebook "Romani in UK" si puteti intreba acolo. Daca sunteti de mult timp aici, probabil stiti ca unii romani pot face mai mult rau decat bine, sper ca stiti sa va feriti de escroci. Pentru orice intrebare, imi puteti scrie in privat.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu intretine familia elenatm elenatm Buna ziua, sunt casatorita de aproape 2 si am o fetita de. 1 an si 3 luni.Sotul refuza sa ne intretina de ceva timp adica ii cumpara fetitei numai pampersi si ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)
Cm pot calatorii cu minorul fara acordul tatalui sol0606 sol0606 sunt maritata dar in divort. intre timp am cunoscut pe cineva si am facut un copil. din cauza ca divortul nu era pronuntat copilul a fost trecut pe numele ... (vezi toată discuția)