avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Somatie plata taxe inspectoratul de stat in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Somatie plata taxe inspectoratul de stat in constructii dupa 12 ani

Am primit o adresa de la ISC prin care "imi solicita sprijinul in ceea ce priveste actualizarea si/sau corectarea " bazei lor de date. Mai departe face referire la faptul ca in evidenta lor nu regasesc platile 01% si 0,7% din valoarea autorizata conf autorizatiei de construire nr... din 2005 (!!!). Prin urmare imi solicita ori sa vin la ei cu duplicate dupa documentele de plata, ori sa efectuez acum plata (1970 ron) + penalitati in val. de 2.000 ron. Problema este ca stiu ca le-am platit, fiind obligat la momentul anuntarii inceperii constructiei (stiu sigur ca am platit 01% +50% din 07%) si regularizarii la momentul efectuarii PV de receptie lucrari. De unde as putea gasi eu acum chitantele/odrinele de plata din anul 2005? Daca am platit prin banca, nu pot obtine un extras de cont din anul 2005, ultimul an din arhiva fiind 2007. Poate am platit cu cash la ei, sau cu cash direct la o banca, nu mai tin minte. Oare se putea plati in 2005 cu cash la ei?
Prin urmare odata imi cer sprijinul pt actualizarea bazei lor de date (accepta faptul ca e incompleta), pe urma ma ameninta ca vor intreprinde toate demersurile pt recuperarea creantei. Teoretic desi stiu ca am platit nu pot demonstra. Mai mult sumele sunt prescrise. Intrebare : sa ma impacientez sau sa -i las in pace?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata taxe catre isc uxerolf uxerolf Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta banca Eugen09 Eugen09 Buna seara,in anul 2006 am luat un credit in suma de 15.000 ron.Am platit timp de 5 ani,apoi nu am mai platit,iar datoria a fost cedata catre o socitate de ... (vezi toată discuția)