avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nelamurire indemnizatie concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nelamurire indemnizatie concediu de maternitate

Am o nelamurire in legatura cu suma pe care ar trebui sa o primesc ca indemnizatie pentru concediul de maternitate. Lucrez in invatamant, o norma la o scoala si cateva ore suplimentare la alta scoala. In septembrie am intrat in concediu prenatal. Desi contractul meu cu cealalta scoala s-a incheiat in iunie, fiind la plata cu ora, in ultimele 6 luni am si venituri obtinute din plata acestor ore (lunile iunie, mai, aprilie, martie) si am contribuit la CAS. Am inteles ca din aceasta suma trebuie sa fi contribuit cu 0,85 % la Fondul unic de asigurari sociale de sanatate, insa eu nu stiu daca s-a virat acest procent sau nu. Am dreptul la plata indemnizatiei si pentru aceste venituri sau nu? Daca da, cum se procedeaza? Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Nelamurire concediu prenatal mandik mandik Am o nelamurire in legatura cu suma pe care ar trebui sa o primesc ca indemnizatie pentru concediul de maternitate. Lucrez in invatamant, o norma la o scoala ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale concediu risc prenatal/prenatal si indemnizatie crestere copil andrada_83 andrada_83 Buna ziua! Eu sunt angajata in functia de referent la o institutie publica, institutie ce cumuleaza 2 alte doua subunitati din 2006. In anul 2012 am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal pentru pfa AncaRuncan AncaRuncan Buna ziua, am un PFA deschis din 2009, sunt asigurata la Casa de Sanatate ca si PFA atat cu 5,5% cat si cu 0,85% - si momentan sunt insarcinata. Am ... (vezi toată discuția)