avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua, In ultimile 12 luni am 80 de zile de medical. acum 14 zile mi am depus actele de somaj, si starea mea de samnatate s a inrautatit iar. Ce fac, cum fac?merg la spital doar cu RMN ul fara adev., cate zile imi mai poate da, stiu ca la 90 trebuie mers la comisie, cum pprocedez? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am fost victima unui accident rutier. la fata ... mitzas mitzas Buna ziua, Recent am fost victima unui accident rutier. La fata locului a venit politia si salvarea dar fiind speriat am refuzat transportul la spital. A ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal mela2008 mela2008 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica, sunt insarcinata in 19 sapt si am beneficiat in ultimele 12 luni de 58 zile concediu medical (intre acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza si cum se platesc concediile medicale, dupa zile calendaristice sau zile lucratoare? IrimieDumitru IrimieDumitru Buna ziua. Am fost internat in Spital la Sibiu si sant in Concediu Medical (CM) din 09.12.2010 si pana in prezent, cu posibilitatea de prelungire in continuare ... (vezi toată discuția)