cogito a scris:
ContSters156526 a scris:
Va sfatuiesc sa nu mai trimiteti sintezele nimanui, pentru ca veti incalca dreptul de autor.
Eu m-am lasat cuprinsa de bucuria ca va pot ajuta si pe voi, asa cum cineva m-a ajutat pe mine cand mi-a trimis aceste sinteze, incat nu am bagat de seama ca trimiterea acestora constituie o incalcare a legii.
De acum nu voi mai trimite sinteze si sper ca acest lucru sa fie inteles si respectat si de alti membri .
Imi cer scuze fata de cei care au fost deranjati de transmiterea lor.
Nu cei de la nomina lex au scris acest mesaj ci ContSters156526 sau crystina86 (acelasi utilizator) care a si recunoscut ca o colega a transcris sintezele de la nomina si apoi le-a pus pe net
Cat despre faptul ca au fost cumparate de la nomina si ca este normal sa fie pe net (cand nu se urmareasca un venit) nu este adevarat. Legea dreptului de autor spune altceva. Sa fim macar corecti
Sintezele asa cum am mai spus au fost create in anul 2008 cu multa munca de 7 candidati la examenul de intrare in avocatura din toata tara cu multa munca si studiu din manuale si tratate. Deci nu stiu cine a incalcat dreptul de autor ?
Astfel ca cei care nu stiu realitatea ar fi mai bine sa se abtina.
Nu este asa. Nu le-a copiat nimeni de la nomina lex ci au fost create de anumite persoane cum am mai spus candidati la examenul din 2008 de intrare in avocatura - care le au creat dupa manuale si tratate. Deci autorii nu sunt cei care v