myre_flor a scris:
:((:((Multumesc lui ro-jurdic de informare=D>.
Dar lui fanem as vrea sa-i spun ca este total aiurea sa aberezi ca in asteptarea de 3 luni pe banii nostrii e ceva bun...e doar dezamagitor si neprofesionist ce s-a intamplat sa ca " lasa-ne...lasa-ne! "
PS. Chiar daca deja stii ca ai luat acest examen si esti ok in side...lasa-ne macar pe noi cei simpli si multi, dar nu prosti X-(sa fim noi insine si sa avem o reactie..pentru ca de aceea vrem sa fim avocati .
Oricum frumos...foate frumos ce ai scris, ma impresioneaza pana la lacrimi:((
si chiar mi-e mila de saracii oameni, ce mai muncesc ei pentru noiX-(
myre_flo....Daca vrei sa fi un bun avocat invata sa respecti si opinia altor fara sa-i jignesti.
1. In legatura cu faptul ca stau eu ok "in side" - stau la fel de ok ca si ceilalti 1075 de candidati.
2. Daca tu esti frustrat nu trebuie sa fie toti candidatii. Eu unul sunt foarte relaxat. Am dat un examen , in functie de ce am scris voi primi o nota ( care este cat se poate de publica) daca voi lua examenul ma voi preocupa sa imi cladesc o cariera in domeniu daca nu ...am job am familie, nu mor de foame, pur si simplu pot sa ma consolez cu gandul ca dau din nou in noiembrie.
Eu nu i-am scuzat pe cei din Barou dar nici nu am lansat acuze la adresa lor, ci pur si simplu am zis ca eu sunt de parere ca actiunile si replicile la o extrema sau alta nu isi au locul in randul unor oameni care isi doresc o profesia ce are ca nucleu interesul, drepturile si obligatiile unei alte persoane.
Daca tu crezi ca exista lucruri doar albe sau doar negre asta e parerea ta si o respect, dar eu cred ca in fiecare lucru este si o parte buna si o parte mai putin buna.
In concluzie daca inciti la reactii agresive cu siguranta rezultatele vor fi tot agresie, dar cu rabdare, toleranta si tact rezultatele pot fi pozitive.